Søknad om fiske sesongen 2024

Det er nå klart for søknad om fiske for sesongen 2024. Benytt skjema i toppmenyen. Husk at det er viktig at alle navn på søknaden har betalt kontingenten for å få best mulig prioritet.

Vi disponerer de samme retter som i 2023 i Loen og Stryn. Eio er ennå ikke avklart. Det er flere som har fått øynene opp for sone 2 i Loen. Spesielt i august og når det ikke er for mye vann er denne et godt alternativ til sone 1. Anbefaler flere å ta et ekstra døgn der for å prøve selv.

Loen: Vi har fått ønske fra grunneiere om å stramme inn på reglene. Forslag er 2 fisk pr. døgn hvor en er over 3kg. Det henstilles også om at mer fisk blir gjenutsatt. Endelig avklaring i løpet av vinteren.

Stryn: BS har sendt forslag til grunneierlaget med ønske om små justeringer av fiskereglene. Bl.annet at det åpnes for begrenset fangst av sjøørret.

Eio: Ingen endringer i fiskereglene vi vet om så langt. Her disponerer vi uansett kun et eller to døgn sammenhengende i flere perioder av sesongen. Delvis Hereid (3 stenger) og delvis Legreid (2 stenger) Skriv i søknad ca tidsrom du ønsker fiske.

Gasta Design

Vi skaper lønnsame nettsider basert på Squarespace, og utviklar gjerne din visuelle identitet eller hjelper deg med digital markedsføring.

Forrige
Forrige

Nye fiskeregler for Loenelva 2024

Neste
Neste

BS får båt i Skogseidvannet.